Våre verdier
Entusiasme - er en invitasjonskraft som synliggjør ekte glede som ingen kan skjule
Respekt - for det enkelte menneske og respekt for hva bedriften gjør og står for
Integritet - ved å utvise selvstendighet og vilje til å ta ansvar

Hvorfor velge oss
Våre medarbeidere har solid kompetanse med utvikling av mennesker og organisasjoner.
Kombinert med lang erfaring fra næringsliv og offentlig sektor, vil vi bidra til løft og utvikling

entusiasmus får frem det beste i hver enkelt!


Bente Sund
Konsulent og daglig leder

Hun er utdannet cand. mag. fra universitetet i Oslo. Hun har mellomfag i pedagogikk og mellomfag i psykologi og er sertifisert som veileder fra Institutt for Gruppedynamikk.

Sin jobberfaring har hun fra Flytoget og SAS. I Flytoget har hun hatt ulike lederstillinger innen personal og serviceledelse.
I SAS jobbet hun som kursleder ved SAS Flight Academy. Her utviklet hun ulike kurskonsept både internt i SAS og for eksterne kunder. Hun har også jobbet som flyvertinne.
I perioden -96-98 bodde hun i Kuala Lumpur, Malaysia hvor hun arbeidet som lærer på International School Kuala Lumpur.

bente@entusiasmus.no
Tel. 900 25 909


Gro Hege Haraldsen Nordbye
Seniorkonsulent

Gro Hege har en mastergrad i psykologi, med fokus innen kognitiv og sosialpsykologi, samt en pedagogutdannelse på bachelor nivå. Hun er også en sertifisert veileder fra Institutt for Gruppedynamikk.
Gro Hege har i flere år vært daglig leder og har i denne tiden hatt gleden av å utvikle en mellomstor organisasjon fra oppstart til å bli en velfungerende organisasjon med økonomisk overskudd. Kritiske kompetanser i denne prosessen var, innovasjon, organisasjonsutvikling, rekruttering av riktige personer, utvikling på individnivå, teamutvikling, samt lederutvikling.
Hun arbeider innenfor HR, hvor gjennomføring av assessments i rekrutterings og utviklingsprosesser, teamutvikling, og lederutvikling, Veiledning /Coaching er sentralt.

gro-hege@entusiasmus.no
Tel. 958 18 126


Vivian Svendsen
Seniorkonsulent

er utdannet cand polit. med hovedfag i pedagogikk. Hun har videre to masterprogrammer fra BI i ledelse og samspill og Human Resourse Management. Vivian har jobbet med leder- og medarbeiderutvikling i en offentlig etat og som konsulent og profesjonell coach gjennom flere år.
Før dette har hun mange års erfaring fra service som flyvertinne. Vivian er sertifisert coach fra Erickson College, Canada og medlem av Nordic Coach Federation.

vivian@entusiasmus.no
Tel. 917 83 649


Bente Brox
Seniorkonsulent

Bente Brox er det nye tilskuddet på stammen i Entusiasmus. Hun har i sin yrkeskarriere levert sikkerhet, punktlighet og service som air purser, kabinsjef, i SAS. Hun vet hva det vil si å være en viktig brikke i merkevarebygging der hver enkelt gjør en forskjell.
Bente har også bodd i Hong Kong i en lengre periode hvor hun hadde ansvar for et større kunstprosjekt og jobbet i redaksjonen i den norske avisen her. Hun har også arbeidet som markedskonsulent i reklamebransjen.

Bente er utdannet cand.mag. fra universitetet i Oslo med fagene idehistorie, litteraturvitenskap og prosjektledelse.

Med sin humanistiske bakgrunn vil hun tilføre en ytterligere dimensjon i vår kjernekompetanse innen service og kommunikasjon. Vi er veldig glade for å ha med Bente med på laget.

brox@entusiasmus.no

Tel.
934 40181